Znak za sto - Rezerisano - Podmetači za hranu i futrOLE ZA ESCAJG

Tablica tj. pločica REZERVISANO se radi od istog materijala kao i korice jelovnika i folderi za račune.  REZERVISANO –  RESERVED stalak za restorane, kafiće, picerije, tj. ugostiteljske objekte ima štampu na jeziku po želji klijenta. Stona oznaka REZERVISANO se štampa u foliotisku, suvom žigu ili digitalnoj štampi. Znak za sto tj. kartonski šatorčići mogu imati oznaku PET FRIENDLY ili NO SMOKING.

Rezervisano
R1
Reserve
R2
Rezervisano za stolove
R3
Rezervacije za restorane
R4
Rezervisano
R5

Podmetači za hranu – sto se izrađuju od outdoor najkvalitetnije, uvozne eko – kože otporne na vodu i habanje. Glavna karateristika i prednost outdoor materijala je njihova izuzetna otpornost na vlagu, vodu, fleke i habanje uopšteno. Mogu imati dva lica u različitim bojama sa ukrasnim štepom. Na podmetačima za hranu – stolove – PLACE MATS – štamapamo logo Vašeg ugostiteljskog objekta – foliotisak, suvi žig, digitalna štampa.

Podmetač za hranu
P1
Štampa na podmetaču za hranu P2
Suvi žig na podmetaču za hranu
P3
Podmetač za hranu eko-koža
P4
Podmetači za restorane
P5
Podmetač za hranu
P6
Podmetač za hranu
P7
Futrola za escajg
F1
Futrola za escajg
F2
Futrola za escajg
F3
Futrola za escajg
F4
Futrola za escajg
F5
Futrola za escajg
F6
Futrola za escajg
F7
Futrola za escajg
F8
Futrola za escajg
F9
Futrola za escajg
F10

Više od 25 godina uspešno i na veoma posvećen način izrađujemo korice za jelovnike, korice tj. foldere za račune, vinske karte, cenovnike, dnevni meni, kompendijume, korice za sobe, fascikle za seminare, znakove za stolove – REZERVISANO, PET FRIENDLY, NO SMOKING…, podmetače za hranu i ostale proizvode za opremanje hotela, motela, restorana, apartmana, klubova, splavova i ostalih ugostiteljskih objekata. Vi kao klijent aktivno učestvujete u dizajnu, odabirom materijala, dimenzija, vrste štampe, poveza ili prezentujući novu ideju.

Zahvaljujući dugogodišnjem iskustvu u radu, upotrebi najsavremenije opreme i visokokvalitetnih materijala, u mogućnosti smo da Vam ponudimo vrhunski kvalitet usluge, dragocene savete, kao i poštovanje svakog dogovora i roka izrade. Naše stručno i ljubazno osoblje Vam uvek stoji na usluzi i spremno je da zajedno sa Vama radi na kreiranju i realizaciji svih proizvoda. Vršimo dostavu proizvoda brzom poštom na teritoriji cele Srbije.

Ukazali su nam svoje poverenje: Tanker, MAT hoteli, Little Bay, Stara Carinarnica, Brener, Sole hotel, Novak cafe & restaurant, Solaris Resort, Vagon Victoria, Vinarija Zvonko Bogdan, Jerry cafe & restaurant, Madera, Hotel ABC, Klub književnika, restoran Šaran, Zepter hoteli, Stara Sent Andrea.

Najveći domaći i svetski hoteli, moteli, apartmani, etno i seoska domaćinstva, restorani, picerije, kafići, vinarije, klubovi, splavovi i ostali ugostiteljski objekti su izradili jelovnike, vinske karte, dnevne menije, cenovnike, karte pića, korice za sobe – kompendijume, podmetače za hranu, tablice REZERVISANO itd.