Vrste štampe

Dugogodišnje iskustvo u radu sa poveznim materijalima i vrstama štampe, omogućava Vam naše profesionalne savete i sugestije u cilju što kvalitetnijeg dizajna i izrade proizvoda za Vaš ugostiteljski objekat.

Veliki izbor najkvalitetnijih materijala, uglavnom out – door, otpornih na vlagu, vodu i fleke; raznovrsna paleta boja za foliotisak renomiranih svetskih proizvođača – pružaju izvanredne mogućnosti za dizajn i štampu svih vrsta korica i proizvoda – bilo da je u pitanju foliotisak ( zlatotisak najčešće ), suvi žig, blindruk ili digitalna štampa.

Sito štampa - suvi žig na eko koži VE6
Suvi žig - specijalni papir
VE8
Suvi žig
VE9
Zlatotisak - povez šrafovima
VE10
Zlatotisak - specijalni papir
VE11
Zlatotisak
VE12
Žig
VE

Više od 25 godina uspešno i na veoma posvećen način izrađujemo korice za jelovnike, korice tj. foldere za račune, vinske karte, cenovnike, dnevni meni, kompendijume, korice za sobe, fascikle za seminare, znakove za stolove – REZERVISANO, PET FRIENDLY, NO SMOKING…, podmetače za hranu i ostale proizvode za opremanje hotela, motela, restorana, apartmana, klubova, splavova i ostalih ugostiteljskih objekata. Vi kao klijent aktivno učestvujete u dizajnu, odabirom materijala, dimenzija, vrste štampe, poveza ili prezentujući novu ideju.

Zahvaljujući dugogodišnjem iskustvu u radu, upotrebi najsavremenije opreme i visokokvalitetnih materijala, u mogućnosti smo da Vam ponudimo vrhunski kvalitet usluge, dragocene savete, kao i poštovanje svakog dogovora i roka izrade. Naše stručno i ljubazno osoblje Vam uvek stoji na usluzi i spremno je da zajedno sa Vama radi na kreiranju i realizaciji svih proizvoda. Vršimo dostavu proizvoda brzom poštom na teritoriji cele Srbije.

Ukazali su nam svoje poverenje: Tanker, MAT hoteli, Little Bay, Stara Carinarnica, Brener, Sole hotel, Novak cafe & restaurant, Solaris Resort, Vagon Victoria, Vinarija Zvonko Bogdan, Jerry cafe & restaurant, Madera, Hotel ABC, Klub književnika, restoran Šaran, Zepter hoteli, Stara Sent Andrea.

Najveći domaći i svetski hoteli, moteli, apartmani, etno i seoska domaćinstva, restorani, picerije, kafići, vinarije, klubovi, splavovi i ostali ugostiteljski objekti su izradili jelovnike, vinske karte, dnevne menije, cenovnike, karte pića, korice za sobe – kompendijume, podmetače za hranu, tablice REZERVISANO itd.