Karte pića - Cenovnici - Vinske karte

Izrada karti pića obuhvata Vaše aktivno učestvovanje kao klijenta. Izrada cenovnika obuhvata, kako odabir materijala tako i vrstu štampe, a sve u skladu sa enterijerom i ponudom Vašeg ugostiteljskog objekta. Cenovnici za restorane, kafiće, picerije i ostale ugostiteljske objekte pružaju transparente informacije gostima o visini vaših proizvoda i usluga. Karti pića ima puno – treba biti originalan u ponudi svog ugostiteljskog objekta.

Karta pića KP1
Izrada karte pića KP2
Karta za koktele KP3
Koktel karta KP4
Meni za poslastičarnice KP5
Karta pića - cenovnik KP6
Izrada koktel karti KP7
Karta pića KP8
Cenovnik koktel karti KP9
Zlatotisak na karti pića KP10

Cenovnik može da ima transparente džepove u koje se ubacuju listovi tj. strane karte pića. Povez šrafovima je od izuzetnog značaja u cilju ekonomičnosti cenovnika, jer prilikom menjanja cena proizvoda i usluga, menja se samo štampa listova cenovnika, dok izrada korica ne predstavlja ponovni trošak.

Cenovnici za ugostiteljske objekte su važan deo nabavke. Karte pića su neizbežan inventar svakog restorana, kafića,kluba, kafane ili picerije. Sama izrada cenovnika predstavlja prezentovanje Vašeg objekta gostima, na poseban način, kako odabir vrste materijala, štampe, tako i poveza, a sve u skladu sa enterijerom i ponudom ugostiteljskog objekta.

Karta pića – cenovnik za restoran ili kafić može biti odštampan na više jezika ulaskom Srbije i Beograda na listu neizbežnih turističkih destinacija za dobar provod.

Korice za vinsku kartu VK1
Korice za vinsku kartu VK2
Vinska karta za restorane VK3
Suvi žig na vinskoj karti VK4
Vinska karta VK5
Izrada vinske karte VK6

Srbija je poznata po dobrim vinarijama. Većina restorana u svojoj ponudi ima posebno izdvojenu ponudu vina. Vinske karte sadrže izbor vina kako domaćih, tako i stranih proizvođača. Ukoliko u ponudi restoran nudi i ekskluzivna vina on bi trebao to i da pokaže izgledom, dizajnom, dimenzijama, bojama i štampom prilikom izrade vinske karte.

Izrada vinskih karti podrazumeva dizajn po želji klijenta. Vinske karte se izrađuju od istog materijala kao i korice za jelovnike, korice za račune ili dnevni meni. U zavisnosti od izbora načina izrade vinske karte logo se može štampati na prednjoj strani u zavisnosti od vrste materijala, različitim tehnikama štampa ( zlatotisak, suvi žig, blindruk, digitalna štampa ).

Izrada vinske karte obuhvata odabir kvalitetnih materijala i dobar odabir boje, kojim će gost mnogo brže i lakše pokloniti poverenje određenoj sorti vina iz vinske karte.

Vinsku kartu možete upotrebiti u promotivne svrhe. Izradom vinske karte, svoje gosti možete blagovremeno obaveštavati o promocijama i degustacijama novih vrsta vina. Ukoliko želite, prilikom izrade vinske karte možemo predvideti i mesto za obaveštenja o promocijama i degustacijama novih vrsta vina u Vašem restoranu.

Više od 25 godina uspešno i na veoma posvećen način izrađujemo korice za jelovnike, korice tj. foldere za račune, vinske karte, cenovnike, dnevni meni, kompendijume, korice za sobe, fascikle za seminare, znakove za stolove – REZERVISANO, PET FRIENDLY, NO SMOKING…, podmetače za hranu i ostale proizvode za opremanje hotela, motela, restorana, apartmana, klubova, splavova i ostalih ugostiteljskih objekata. Vi kao klijent aktivno učestvujete u dizajnu, odabirom materijala, dimenzija, vrste štampe, poveza ili prezentujući novu ideju.

Zahvaljujući dugogodišnjem iskustvu u radu, upotrebi najsavremenije opreme i visokokvalitetnih materijala, u mogućnosti smo da Vam ponudimo vrhunski kvalitet usluge, dragocene savete, kao i poštovanje svakog dogovora i roka izrade. Naše stručno i ljubazno osoblje Vam uvek stoji na usluzi i spremno je da zajedno sa Vama radi na kreiranju i realizaciji svih proizvoda. Vršimo dostavu proizvoda brzom poštom na teritoriji cele Srbije.

Ukazali su nam svoje poverenje: Tanker, MAT hoteli, Little Bay, Stara Carinarnica, Brener, Sole hotel, Novak cafe & restaurant, Solaris Resort, Vagon Victoria, Vinarija Zvonko Bogdan, Jerry cafe & restaurant, Madera, Hotel ABC, Klub književnika, restoran Šaran, Zepter hoteli, Stara Sent Andrea.

Najveći domaći i svetski hoteli, moteli, apartmani, etno i seoska domaćinstva, restorani, picerije, kafići, vinarije, klubovi, splavovi i ostali ugostiteljski objekti su izradili jelovnike, vinske karte, dnevne menije, cenovnike, karte pića, korice za sobe – kompendijume, podmetače za hranu, tablice REZERVISANO itd.