Jelovnici

Korice za jelovnike restorana, kafića, picerija i ostalih ugostiteljskih objekata izrađujemo od najkvalitetnijih materijala ( eko – kože, outdoor materijala otpornih na vlagu, vodu, fleke od kafe i mleka, specijalnih papira, različitih tekstura i boja ) po želji klijenta. Izrada korica za jelovnike obuhvata aktivno učešće klijenta. Želimo da saslušamo njegove zamisli i želje tokom kreiranja korice za jelovnik.

Izrada korica za jelovnike
J1
Jelovnik za restorane
J2
Jelovnici za restorane
J3
Korice za jelovnike
J4
Izrada korica za jelovnik
J5
Izrada korica za jelovnik
J6
Cenovnik za restoran
J7
Izrada cenovnika za restorane J8
Cenovnici za restorane
J9
Štampa na koricama za jelovnike zlatotisk J10
Žig na korici za jelovnik
J11
Jelovnik za restorane
J12
Jelovnik za restorane
J13
Jelovnik za restorane
J14
Jelovnik za restorane
J15
Jelovnik za restorane
J16
Jelovnik za restorane
J17
Jelovnik za restorane
J18
Jelovnik za restorane
J19
Jelovnik za restorane
J20
Zlatotisak na koricama za restorane J21
Foliotisak na jelovniku
J22
Meni
J23
Izrada menija za restorane
J24
Korica jelovnika
J25
Izrada jelovnika otpornih na vlagu J26
Korica za jelovnik
J27
Korice za jelovnike
J28
Digitalna štampa na jelovnicima J29
Izrada jelovnika
J30
Jelovnik za restoran
J31
Tanker jelovnik
J32
Jelovnik i korica za račune - digitalna štampa J33
Jelovnik za restorane
J34
Jelovnik za restorane
J35

Klijent sam bira teksturu, boju, vrstu materijala i poveza kojima bi želeo da korica jelovnika bude izrađena. Osim odabira materijala, vrste poveza, klijent bira i vrstu štampe. Na koricama jelovnika za restorane štampamo logo vašeg ugostiteljskog objekta, bilo da je u pitanju tehnika foliotiska ( najčešće zlatotisak ), suvi žig ili digitalna štampa. Korice za jelovnik izrađujemo u različitim dimenzijama po vašoj želji. U zavisnosti od broja listova menija, zavisiće, kako dizajn korica, tako i vrsta poveza ( gumicom, nitnama, različitim vrstama ukrasnih traka ). Cena korica za jelovnike određena je tiražom i dimenzijama. Radimo isporuku brzom poštom kako za Beograd, tako i za teritoriju cele Srbije.

Jelovnik dizajnom na koricama snažno utiče na prvi utisak koji taj restoran, picerija, kafana, kafić ostavljaju na gosta. Prilikom izrade korica za jelovnike posebnu pažnju poklanjamo na dizajn. Korice jelovnika za restorane izrađujemo tako da mogu podržati veći broj strana i imati bogatiji izgled. U skladu sa odabranim dizajnom izrade korica za jelovnik, biće izrađene i korice za račune. Ukoliko restoran obiluje kvalitetnim vinima čiju ponudu želi da istakne, preporučuje se izrada posebne vinske karte čije korice u smislu dizajna, dimenzija, materijala treba da odgovaraju kvalitetu i obimu ponude vina.

Mnogi kafići pored pića, takođe nude i određena jela, koja se brzo i lako pripremaju, te je i njima važno da imaju lepo dizajniran i napravljen meni, koji pored karte pića, tj. cenovnika, uključuje i dnevni meni koji se nudi. Kako će finalno izgledati dizajn korica za jelovnike restorana zavisi prvenstveno od ponude vašeg  ugostiteljskog objekta i sadržaja koji želite da izdvojite. Izrada korica za jelovnike se npr, razlikuje od izrade korice za jelovnik picerije. Korice jelovnika za kafane treba svojim autentičnim dizajnom da odražavaju sliku ambijenta, te se pri njihovoj izradi vodi računa da se ta posebnost naglasi određenim materijalom i vrstom štampe.

IZDAVAJMO PAR SAVETA  ZA VAS:

  • Materijali, boje i vrsta štampe korica za jelovnike za restorane treba da budu usklađene sa dizajnom enterijera ugostiteljskog objekta, sajtom, vizit kartama…
  • Prilikom sastavljanja ponude treba obratiti pažnju na jedinstvenost. Šta izdvaja vaš ugostiteljski objekat od konkurencije?
  • Koje pogodnosti nudite stalnim gostima ( kartice sa određenim iznosom popusta itd.)?
  • Profesionalne fotografije jela iz vaše ponude će sigurno, kako domaćim, tako i stranim gostima olakšati izbor jela.
  • Prilikom odabira fonta za jelovnik, treba posvetiti pažnju vrsti tj, čitljivosti i veličini fonta.
  • Pažljivo sa odabirom boja ( zelenu mozak percepira za sveže namirnice, crvenu i bordo za mesa, braon za napitke od kafe, žutu i oranž za sokove…).
  • Neka celo selo poznaje vaš objekat po hrskavoj, domaćoj piti…Neka svu u kraju „kafenišu“ i piju „ceđenu“ samo kod vas jel imate preslatke šoljice i još veselije čaše….Neka ceo grad prepričava da su porcije u Vašem restoranu tolike, da se jedva stiglo do kafe i dezerta…
  • EDUKUJTE OSOBLJE U KOMUNIKACIJI SA GOSTIMA !!!

Svaki ugostiteljski objekat treba maksimalno da istakne svoju jedinstvenu ponudu!

Dnevni ili sezonski meni radimo od kvalitetnih, atraktivnih, raznovrsnih materijala od kojih se rade kako korice za jelovnike, tako i karta pića. Za dnevni meni je uobičajeno da se izrađuje na prvoj strani korice za jelovnik tj.glavnog menija Vašeg restorana, kafića, picerije. Izrada dnevnog menija obuhvata pored dizajna, odabira materijala, štampe, dimenzija i odluku hoće li imati jednu stranu i davati se uz korice glavnog menija ili će već biti postavljen na stolu.  Osim prve strane na kojoj će biti prezentovana jela dana, kod izrade dnevnog menija može se upotrebiti i druga strana u cilju promocije dodatnih usluga Vašeg objekta – organizaciju raznih događaja za firme, proslava, svadbi, krštenja, devojačke i momačke večeri, degustaciju i promociju novih vrsta jela i pića, ketering, muziku uživo, otvaranje bašte itd.

Savremen i užurban način života pruža priliku  ugostiteljskim objektima da sve više pažnje u svojoj ponudi posvećuju dnevnom meniju, koji je po mnogo čemu primamljiv i pristupačan svačijem džepu. Dnevni meni sadrži jela koja su već pripremljena i u ponudi tog dana. Obično su jela iz dnevnog menija veoma prihvatljiva, jer se brzo i pod veoma povoljnim cenama serviraju gostu.

Više od 25 godina uspešno i na veoma posvećen način izrađujemo korice za jelovnike, korice tj. foldere za račune, vinske karte, cenovnike, dnevni meni, kompendijume, korice za sobe, fascikle za seminare, znakove za stolove – REZERVISANO, PET FRIENDLY, NO SMOKING…, podmetače za hranu i ostale proizvode za opremanje hotela, motela, restorana, apartmana, klubova, splavova i ostalih ugostiteljskih objekata. Vi kao klijent aktivno učestvujete u dizajnu, odabirom materijala, dimenzija, vrste štampe, poveza ili prezentujući novu ideju.

Zahvaljujući dugogodišnjem iskustvu u radu, upotrebi najsavremenije opreme i visokokvalitetnih materijala, u mogućnosti smo da Vam ponudimo vrhunski kvalitet usluge, dragocene savete, kao i poštovanje svakog dogovora i roka izrade. Naše stručno i ljubazno osoblje Vam uvek stoji na usluzi i spremno je da zajedno sa Vama radi na kreiranju i realizaciji svih proizvoda. Vršimo dostavu proizvoda brzom poštom na teritoriji cele Srbije.

Ukazali su nam svoje poverenje: Tanker, MAT hoteli, Little Bay, Stara Carinarnica, Brener, Sole hotel, Novak cafe & restaurant, Solaris Resort, Vagon Victoria, Vinarija Zvonko Bogdan, Jerry cafe & restaurant, Madera, Hotel ABC, Klub književnika, restoran Šaran, Zepter hoteli, Stara Sent Andrea.

Najveći domaći i svetski hoteli, moteli, apartmani, etno i seoska domaćinstva, restorani, picerije, kafići, vinarije, klubovi, splavovi i ostali ugostiteljski objekti su izradili jelovnike, vinske karte, dnevne menije, cenovnike, karte pića, korice za sobe – kompendijume, podmetače za hranu, tablice REZERVISANO itd.