Kompendijumi - Korice za sobe

Za opremanje hotela, motela, hostela i ostalih ugostiteljskih objekata izrađujemo sve vrste kompendijuma. Za izradu  kompendijuma, kao i prilikom izrade korica za sobe je od izuzetnog značaja, da klijent sam bira, kako dizajn, tako materijal, vrstu štampe i poveza.

Poznati hotelski lanci  posvećuju veliku pažnju svakom detalju hotelske ponude i pametno investiraju u kompendijume kao verne promotere svojih jedinstvenih usluga.

Različitog dizajna, uglavnom sa logom hotela, motela, itd..sa džepovima ili bez, sa različitim vrstama poveza, pravi izbor, kao našeg klijenta, je Vaš. Dimenzije su predmet izbora, a celokupan izgled kompendijuma bi trebalo da bude usklađen sa koricama za jelovnik, kartom pića ili drugim propratnim elementima hotela.

Izrada korice za sobe KS1

Zlatotisk na korci za sobe KS2

Izrada korice za sobe sa mehanizmom KS3

Kompedijum za hotel KS4

Hotelski program KS5

Korice za sobe KS6

Kompedijum za sobe KS7

Korice za sobe hotela KS8

Oprema za ugostiteljski objekat KS9

Hotel Oplenac kompedijum KM5

Kompedijum za hotel Merkur KM3

Kompedijum za hotel Solaris KM4

Korice za sobe sa mehanizmom KS3

Korica za kompedijume KM1

Korice za sobe od specijalnih papira KS2

Korice za sobe sa sunđerom KS4

Prilikom nabavke tj. opremanja hotela, motela, restorana, etno – domaćinstva, apartmana, vikendice, objekata tipa „ stan na dan“ tj. raznih turističkih i ugostiteljskih objekata, jedna od stavki su i korice za sobe. Hotelski program nabavke obuhvata i nabavku korica za sobe, koje izrađujemo i dizajniramo od kvalitetnih, raznovrsnih, atraktivnih materijala.

Hoteli, moteli i apartmani koji postavljaju visoke standarde, obraćaju pažnju na detalje koji boravak gostima čine dovoljno ugodnim, da požele, prilikom dolaska u to mesto, da borave baš u Vašem objektu.

Klijent sam bira dimenzije, vrstu materijala kao i štampu korica za sobe. Logo Vašeg ugostiteljskog objekta može biti odštampan različitom vrstom štampe ( foliotisak, suvi žig, digitalna štampa ). U ponudi imamo veliki izbor materijala.

Dizajn korica za sobe može biti usklađen sa enterijerom objekta, tj. soba ili  apartmana; prateći izbor dizajna i materijala koji su korišćeni prilikom izrade korica jelovnika, foldera za račune, vinskih karti celokupnog turističkog objekta. Korice za apartmane mogu imati više džepova ( npr. na prednjoj ili zadnjoj strani ), različiti mehanizam ili povez, u zavisnosti od toga šta će biti sadržaj.

Sadržaj korica za sobe treba da bude od izuzetne koristi za gosta, ispunjen važnim informacijama. Sa druge strane, korice za apartmane, studije, sobe, pent – house, treba iskoristiti kao promotivno sredstvo za prezentovanje sadržaja i usluga koje Vaš objekat nudi. Gostima ćete na taj način, učiniti boravak u Vašem objektu ugodnijim i prijatnijim.

Za opremanje hotela, motela, hostela i ostalih ugostiteljskih objekata izrađujemo sve vrste kompendijuma. Za izradu  kompendijuma, kao i prilikom izrade korica za sobe je od izuzetnog značaja, da klijent sam bira, kako dizajn, tako materijal, vrstu štampe i poveza.  Poznati hotelski lanci  posvećuju veliku pažnju svakom detalju hotelske ponude i pametno investiraju u kompendijume kao verne promotere svojih jedinstvenih usluga.

Različitog dizajna, uglavnom sa logom hotela, motela, itd..sa džepovima ili bez, sa različitim vrstama poveza, pravi izbor, kao našeg klijenta, je Vaš. Dimenzije su predmet izbora, a celokupan izgled kompendijuma bi trebalo da bude usklađen sa koricama za jelovnik, kartom pića ili drugim propratnim elementima hotela.

Više od 25 godina uspešno i na veoma posvećen način izrađujemo korice za jelovnike, korice tj. foldere za račune, vinske karte, cenovnike, dnevni meni, kompendijume, korice za sobe, fascikle za seminare, znakove za stolove – REZERVISANO, PET FRIENDLY, NO SMOKING…, podmetače za hranu i ostale proizvode za opremanje hotela, motela, restorana, apartmana, klubova, splavova i ostalih ugostiteljskih objekata. Vi kao klijent aktivno učestvujete u dizajnu, odabirom materijala, dimenzija, vrste štampe, poveza ili prezentujući novu ideju.

Zahvaljujući dugogodišnjem iskustvu u radu, upotrebi najsavremenije opreme i visokokvalitetnih materijala, u mogućnosti smo da Vam ponudimo vrhunski kvalitet usluge, dragocene savete, kao i poštovanje svakog dogovora i roka izrade. Naše stručno i ljubazno osoblje Vam uvek stoji na usluzi i spremno je da zajedno sa Vama radi na kreiranju i realizaciji svih proizvoda. Vršimo dostavu proizvoda brzom poštom na teritoriji cele Srbije.

Ukazali su nam svoje poverenje: Tanker, MAT hoteli, Little Bay, Stara Carinarnica, Brener, Sole hotel, Novak cafe & restaurant, Solaris Resort, Vagon Victoria, Vinarija Zvonko Bogdan, Jerry cafe & restaurant, Madera, Hotel ABC, Klub književnika, restoran Šaran, Zepter hoteli, Stara Sent Andrea.

Najveći domaći i svetski hoteli, moteli, apartmani, etno i seoska domaćinstva, restorani, picerije, kafići, vinarije, klubovi, splavovi i ostali ugostiteljski objekti su izradili jelovnike, vinske karte, dnevne menije, cenovnike, karte pića, korice za sobe – kompendijume, podmetače za hranu, tablice REZERVISANO itd.