Korice za račune - Kutije za račune

Korice za ugostiteljske račune restorana „ prate „ dizajn korice za jelovnike, kartu pića ili odabranog menija, karte pića ili vinske karte. „Platiše“ mogu imati jedan, obično desni džep. Naplatari, kao i korice jelovnika, izrađuju se od najkvalitetnijih uvoznih materijala, mogu imati i dva džepa ( npr. za karticu i račun ).

Korice za ugostiteljske račune KR1
Bill folder KR2
Folder za naplatu KR3
Naplatari za restorane i kafiće KR4
Bill presenter KR5
Futrole za naplatu KR6
Platiše za picerije KR7
Korice za naplatu sa jednim džepom KR8
Izrada korice za račune KR9
Kutija za ugostiteljske račune KR10
Korice za račune sa zlatotiskom KR11
Korice za naplatu KR12
Izrada korica za račune - zlatotisak KR13
Korice za račune - suvi žig KR14
Korice za račune KR15
Korice za račune KR16

Na prednjoj strani futrole za naplatu može biti odštampan logo, a sa unutrašnje strane „HVALA“. Na bill holderima vrsta štampe može biti različita, u zavisnosti od izabranog materijala. Na unutrašnjoj strani bill presenter–a može biti odštampan bilo koji prigodan tekst prema želji i izboru klijenta, kao i „Dođite nam ponovo“. Kutija za račun, po završenoj ugostiteljskoj usluzi treba da naplatu učini prijatnim delom ukupnog boravka u Vašem ugostiteljskom objektu.

Korice za račune radimo po želji klijenta. Zahvaljujući dugogodišnjem iskustvu u radu, daćemo Vam profesionalne savete za dizajn i odabir materijala prilikom foldera za naplatu.

Više od 25 godina uspešno i na veoma posvećen način izrađujemo korice za jelovnike, korice tj. foldere za račune, vinske karte, cenovnike, dnevni meni, kompendijume, korice za sobe, fascikle za seminare, znakove za stolove – REZERVISANO, PET FRIENDLY, NO SMOKING…, podmetače za hranu i ostale proizvode za opremanje hotela, motela, restorana, apartmana, klubova, splavova i ostalih ugostiteljskih objekata. Vi kao klijent aktivno učestvujete u dizajnu, odabirom materijala, dimenzija, vrste štampe, poveza ili prezentujući novu ideju.

Zahvaljujući dugogodišnjem iskustvu u radu, upotrebi najsavremenije opreme i visokokvalitetnih materijala, u mogućnosti smo da Vam ponudimo vrhunski kvalitet usluge, dragocene savete, kao i poštovanje svakog dogovora i roka izrade. Naše stručno i ljubazno osoblje Vam uvek stoji na usluzi i spremno je da zajedno sa Vama radi na kreiranju i realizaciji svih proizvoda. Vršimo dostavu proizvoda brzom poštom na teritoriji cele Srbije.

Ukazali su nam svoje poverenje: Tanker, MAT hoteli, Little Bay, Stara Carinarnica, Brener, Sole hotel, Novak cafe & restaurant, Solaris Resort, Vagon Victoria, Vinarija Zvonko Bogdan, Jerry cafe & restaurant, Madera, Hotel ABC, Klub književnika, restoran Šaran, Zepter hoteli, Stara Sent Andrea.

Najveći domaći i svetski hoteli, moteli, apartmani, etno i seoska domaćinstva, restorani, picerije, kafići, vinarije, klubovi, splavovi i ostali ugostiteljski objekti su izradili jelovnike, vinske karte, dnevne menije, cenovnike, karte pića, korice za sobe – kompendijume, podmetače za hranu, tablice REZERVISANO itd.